Wie wij zijn en wat wij doen

Quintus is het centrum voor kunst en kunsteducatie in hartje Kampen. Quintus wil een omgeving zijn waar je vindt wat je zoekt, maar ook verrast wordt door dat wat je niet zocht. Jong en oud krijgt de kans om te ervaren hoe muziek, dans, theater, literatuur, mode & design en beelden vorming verbindt, verrast en inspireert.

Musical! De ultieme combinatie spel, zang en dans zoals deze lessen op dit moment door stichting Jeugdtheater Ventura worden verzorgd, mogen wij met ingang van het nieuwe seizoen 2018/2019 aan ons aanbod toevoegen. Dit is het resultaat van een verregaande samenwerking tussen Ventura en Quintus.

In samenwerking met stichting Jeugdtheater Ventura, zijn wij op zoek naar een

MBO/HBO DOCENT MUSICALDANS

Je verzorgt, op enthousiaste en stimulerende wijze, de musical danslessen van de (nu nog) Ventura-groepen in de leeftijd van 8 t/m 19 jaren, op de woensdagmiddag en zaterdagochtend. Dit komt neer op 5 lesuren per week. Met ingang van volgend seizoen wordt er ook dans aan de allerkleinsten aangeboden (v.a. 6 jaar) en Quintus verzorgt ook regelmatig dansworkshops voor (basis)scholen.

Wij zoeken een docent die een mbo/hbo-dansopleiding heeft afgerond met afstudeerrichting musical (jazz, allround etc.).

Wij bieden

Een uitdagende baan waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s zang en spel. Met elkaar werk je toe naar de optredens van de groepen (waaronder Kerst in Oud Kampen). Wij bieden een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, conform de CAO KE of op basis van een Overeenkomst van Opdracht (ZZP).

Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Je kunt je motivatiebrief, inclusief CV, sturen naar info@quintuskampen.nl onder vermelding van “vacature dans”. Voor inlichtingen over de vacature kun je terecht bij Janneke te Velde, hoofd bedrijfsvoering, 038-3371200 (j.tevelde@quintuskampen.nl)