Musical!
De ultieme combinatie spel, zang en dans zoals deze lessen op dit moment door stichting Jeugdtheater Ventura worden verzorgd, mogen wij met ingang van het nieuwe seizoen 2018/2019 aan ons aanbod toevoegen. Dit is het resultaat van een verregaande samenwerking tussen Ventura en Quintus.

Quintus en Stichting Jeugdtheater Ventura zoeken per direct, met ingang van 1 april een:

DOCENT DANS, MUSICAL

Je verzorgt, op enthousiaste en stimulerende wijze, de musical danslessen van de (nu nog) Ventura-groepen in de leeftijd van 8 t/m 19 jaren, op de woensdagmiddag en zaterdagochtend. Dit komt neer op 5 lesuren per week. Met ingang van volgend seizoen wordt er ook dans aan de allerkleinsten aangeboden (v.a. 6 jaar) via Quintus die ook regelmatig dansworkshops voor (basis)scholen verzorgt.

Wij zoeken een docent die een hbo-dansopleiding heeft afgerond met afstudeerrichting musical (jazz, allround etc.).

Wij bieden

Een uitdagende baan waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s zang en spel. Met elkaar werk je toe naar de optredens van de groepen (waaronder Kerst in Oud Kampen). Wij bieden een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, conform de CAO KE of op basis van een Overeenkomst van Opdracht (ZZP).

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Je kunt je motivatiebrief, inclusief CV, vóór 20 maart sturen naar info@quintuskampen.nl onder vermelding van “vacature dans”. Voor inlichtingen over de vacature kun je terecht bij Janneke te Velde, hoofd bedrijfsvoering, 038-3371200 (j.tevelde@quintuskampen.nl)

Let op: we verwachten dat je vanaf 1 april kunt starten!
De gesprekken vinden plaats op woensdag 28 maart tussen 12:00-15:00 uur.

NB: Ben je wel geïnteresseerd maar niet per direct beschikbaae? Laat het ons weten en reageer op deze vacature!