Nieuws

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder!’

KAMPEN – Om de mogelijkheid van ´theater maken´ binnen Kampen te verbreden en te vergroten, hebben Quintus en Ventura de handen ineengeslagen. Nu al wordt succesvol samengewerkt, maar een compleet gezamenlijk cursusaanbod zal met ingang van seizoen 2018/2019 worden aangeboden. De rolverdeling: Quintus gaat de lessen verzorgen, Ventura ontwikkelt zich verder als theaterbureau en productiehuis.
Op zaterdag 29 oktober 2016 was er een griezelige, gezellige en muzikale avond in Dans- en partycentrum van den Berg in Kampen. AvonTura verzorgde tijdens het concert van het Stedelijk Orkest een aantal acts om het publiek te laten griezelen. Als monniken, vampierbruiden en ghostbusters traden ze op voor de enthousiaste toeschouwers en serveerden ze heerlijke en spannende hapjes.

Wilt u de spelers van AvonTura ook een act laten verzorgen op uw feest of evenement? Mail dan uw aanvraag naar info@venturakampen.nl

Marielle KosterVentura heeft een nieuwe vertrouwenspersoon gevonden.

Mariëlle Koster (50), 3 kinderen en sinds 1985 woonachtig in Kampen, heeft een gedegen opleiding genoten als ‘stress counselor’.  Naast HBO opgeleid drama-studente aan de ‘Academie voor Expressie door Woord en Gebaar’ is zij gespecialiseerd in hoe je stressgevoelens kunt doorbreken.  De vertrouwenspersoon is er voor leerlingen (en ouders!), docenten en vrijwilligers binnen Ventura, voor Ventura gerelateerde voorvallen van agressie, seksuele intinmidatie, dicriminatie en/of andere nare voorvallen waarmee de betrokkene binnen Ventura nergens anders kan of durft  aan te kloppen. Uiteraard is zij gehouden aan een zwijgplicht en zal zij alleen in overleg met de betrokkene externe hulp inschakelen.

Ventura doet mee met de actie van de Kamper winkeliersactie 'Duiten en Zakjes'.
Deze actie is in oktober van Duitenenzakjesstart gegaan. Door acties van aangesloten winkeliers kan iedereen duiten sparen. De acties worden in de huis-aan-huis bladen en in de winkels bekend gemaakt. De duiten kunnen ingeleverd worden bij de vereniging naar keuze. Bij duizend duiten kan de vereniging deze inleveren waarvoor de vereniging dan een bedrag krijgt uitgekeerd.

{flickr-album}Type=Photoset, User=37388847@N02, Photoset=72157616753999526{/flickr-album}