De theatergroep voor volwassenen van Ventura heet AvonTura en repeteert op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Ventura-gebouw aan de Noordweg. Het theaterseizoen 2016 – 2017 staat in het teken van theater op maat maken en hiermee optreden. De lessen worden gegeven door theaterdocent Mariëlle Koster.

De leden van AvonTura spelen (improvisatie)toneel, zingen en kunnen een act verzorgen op een (thema)feest of een ander evenement. ‘Als u ons de gelegenheid geeft ons voor te bereiden, dan beloven wij u een verrassende act op maat’, aldus docent Mariëlle. Via info@venturakampen.nl kunnen organisaties en bedrijven contact opnemen met het productiehuis van Ventura om te kijken of AvonTura een hilarische, spannende of grappige act kan komen verzorgen. Lees meer.

Projectbasis

AvonTura is dit seizoen ook op zoek naar spelers die het leuk vinden om dit seizoen mee te spelen op projectbasis zoals Kerst In Oud Kampen en de Internationale Hanzedagen. Wil je meedoen met één van de projecten? Lees meer.

Contact of meer weten?
 Voor meer informatie over het lidmaatschap van AvonTura en de deelname aan projecten kun je een mail sturen naar info@venturakampen.nl.


Docent Marielle Koster
Mariëlle Koster

Theaterdocent sinds 1990.
Om alles wat ik gedaan heb in die 25 jaar op te noemen lijkt me wat veel. Daarom een greep uit mijn werkzaamheden:
Ik heb kinder- jongeren- en volwassen theatercursussen gegeven bij het Muzisch centrum Emmeloord, dit deed ik ook bij de Jeugdtheaterschool Zwolle en ik heb gewerkt bij Quintus in Kampen.
Ik werk nu als dramadocent bij de MBO opleiding voor sociaal cultureel werk van Landstede in Zwolle.
Hier maak ik jaarlijks met studenten een theaterproductie rond een thema en voor een doelgroep uit het sociaal cultureel werk.
Daarnaast ben ik coach en stress counselor. 
Improvisatietoneel op maat
Avontura speelt (improvisatie) toneel, zingt en kan uw feestjes en partijen opleuken. Als u ons de gelegeheid geeft ons voor te bereiden, dan beloven wij u een verrassende act op maat. U boekt ons door een e-mail te sturen naar Mariëlle Koster, m.e.koster@home.nl 
Deelname op projectbasis
AvonTura is dit seizoen ook op zoek naar spelers die het leuk vinden om dit seizoen mee te spelen op projectbasis zoals Kerst In Oud Kampen en de Internationale Hanzedagen. Wil je meedoen met één van de projecten? Geef je op via m.e.koster@home.nl