Nieuws

Stichting Jeugdtheater Ventura is tot einde van het seizoen 2017/2018 (juli 2018) verantwoordelijk voor de leerlingenadministratie. Dit betekent dat Ventura persoonsgegevens, opgevraagd bij inschrijving, verwerken door deze te gebruiken om de groepen samen te stellen en de cursusgelden te kunnen innen. Eind juli 2018 sluiten we deze leerlingenadministratie en financiële administratie af.
Onze lessen zijn ondergebracht bij Quintus. De bijbehorende persoonsgegevens dragen we niet over maar zullen opnieuw door Quintus worden opgevraagd. Quintus hanteert haar eigen privacy-statement (zie www.quintuskampen.nl).

Vanwege wettelijke bewaarplicht worden de financiële gegevens 7 jaar bewaard.
Eventuele leerlingenlijsten en bestanden zullen worden verwijderd.

Ventura gaat verder als theaterproductiehuis en blijft natuurlijk o.a. Kerst in Oud Kampen organiseren.

Het bestuur verklaart dat de persoonsgegevens van vrijwilligers, spelers en andere betrokkenen niet met derden zullen worden gedeeld zonder de toestemming van de vrijwilliger.

Eventuele publicaties van foto en filmmateriaal zal alleen worden verricht met toestemming van de personen die zijn afgebeeld.
Voor vragen en/ opmerkingen kunt u terecht bij het bestuur of stuur een mail naar info@venturakampen.nl

Marielle KosterVertrouwensvrouw Ventura

Mariëlle Koster (50), 3 kinderen en sinds 1985 woonachtig in Kampen, heeft een gedegen opleiding genoten als ‘stress counselor’.  Naast HBO opgeleid drama-studente aan de ‘Academie voor Expressie door Woord en Gebaar’ is zij gespecialiseerd in hoe je stressgevoelens kunt doorbreken.  De vertrouwenspersoon is er voor om cursisten, gastdocenten en vrijwilligers binnen Ventura, voor Ventura gerelateerde voorvallen van agressie, seksuele intinmidatie, dicriminatie en/of andere nare voorvallen waarmee de betrokkene binnen Ventura nergens anders kan of durft  aan te kloppen. Uiteraard is zij gehouden aan een zwijgplicht en zal zij alleen in overleg met de betrokkene externe hulp inschakelen.

{flickr-album}Type=Photoset, User=37388847@N02, Photoset=72157616753999526{/flickr-album}