Ventura Kampen is een productiehuis c.q. theaterbureau. Ventura richt zich op het verzorgen van optreden op maat, het brengen van (grotere) producties en haar eigen jaarlijkse evenement, 'Kerst in Oud Kampen'. Aanvragen kunt u sturen naar theaterbureau@venturakampen.nl. Vermeld u dan zo gedetailleerd mogelijk wat u verwacht en beantwoord u de vragen ' wie, wat, waar, wanneer en hoelaat'. Wij zullen u benaderen om de details te bespreken. Meer info over kerst in oud Kampen vindt u op de eigen website, www.kerstinoudkampen.nl

Aanbod acts
Ventura heeft een breed aanbod aan acts. Daarnaast kunnen wij ook acts op maat maken indien gewenst. U kunt ons aanbod aan acts downloaden en bekijken via: Aanbod Acts.

De producties vergen veel inspanning van diverse diciplines. De zgn. facilitaire diensten. Deze ondersteunende diensten worden uitgevoerd door vrijwilligers. In de onderstaande links kunt u meer lezen over elke dienst afzonderlijk. Mocht u een van de diensten aanspreken, meld u zich dan aan middels het aanmeld formulier onder aan de webpagina. Uk kunt ook eerst eens komen 'snuffelen' in ons gebouw aan de noordweg 92. Maak dan eerst een afspraak per e-mail: info@venturakampen.nl of info@kerstinoudkampen.nl.

De facilitaire diensten van Ventura hebben een ondersteunende taak en leveren diverse diensten aan zowel het Theaterbureau c.q. Productiehuis als aan 'Kerst in Oud Kampen'.
De facilitaire diensten bestaan uit 5 afdelingen te weten: